November 16, 2015

NBL - 16: One healthy recipe

I took a day out of November Blog Challenge. I had to post a happy pic yesterday but with things going on in this world right now I felt quite uncomfortable. So I decided to step back for one day. I don’t think this blog or social media are the best place to talk about the world issues. I don’t even think I have enough knowledge to state my opinion on the web. But I feel really close to all those people affected by cruelty, all over the world.

And now into today’s post: an healthy recipe. I wanna share a meal I’ve just discovered but it’s super easy, fast and good, perfect to take away or to put together even if the fridge is almost empty.
What you need:
- Pita bread or piadina (that’s what I use)
- Tuna
- An avocado
- Cucumber
How you make it:
- Heat up your bread or piadina in pan until it’s nice and warm
- Smash your avocado with a fork and some salt and pepper
- Spread your smashed avocado in the bread
- Put tuna all over it
- Put some cucumber slices over the tuna
- Roll, cut and eat
I know this recipe sounds like boring but I swear it tastes like heaven!
Try it out and let me know!


Mi sono presa un giorno di riposo dalla November Blog Challenge. Dovevo postare una foto felice ieri ma con tutte le cose che stanno accadendo nel mondo mi sentivo un po’ a disagio. Quindi ho deciso di fare un passo indietro per un giorno. Non penso che questo blog o i social media siano il posto migliore per parlare delle questioni del mondo. Non so neanche so ho abbastanza conoscenza della questione per urlare la mia opinione nel web. Ma mi sento molto vicina a tutti quelli toccati dalla crudeltà umana, ovunque essi si trovino.

E ora per il post del giorno: una ricetta salutare. Voglio condividere con voi un pasto che ho scoperto da poco ma è facilissimo, veloce e buono, perfetto per portare via come pranzo o poter sempre fare, anche con un frigo semivuoto. 
Cosa vi serve:
- Una piadina
- Tonno
- Un avocado
- Un cetriolo
Come si fa:
- Scaldate la piadina in una padella finchè non è calda e dorata
- Schiacciate l’avocado con una forchetta e aggiungete sale e pepe
- Spalmate l’avocado schiacciato in tutta la piadina
- Mettete sopra il tonno
- Ricoprite con fettine di cetriolo
- Arrotolate, tagliate e mangiate
So che la ricetta sembra noiosa, un “niente di che” ma vi giuro che il sapore è fenomenale!
Provatela e fatemi sapere!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

  1. This sounds so delicious! I am gonna make this very soon - it sounds so simple but so gooood! :D Thanks for sharing it, I'm gonna share this on my facebook page too ;)

    https://www.facebook.com/ilsedanielle

    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! It's amazing. Let me know when you try it!

      Delete

Thanks!
xoxo

Skimlinks Test